Business

Der findes intet bedre end en god burger.

Virksomhed

Grillen Burgerbar

Telefon

+45 35 35 35 69

E-mail

info@grillenburgerbar.dk

Webside

https://grillenburgerbar.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 4. oktober

Trænger dine smagsløg til forkælelse?

Melder burgersulten sig pludselig, bør du slå et smut forbi Grillen Burgerbar og deres restaurant i Aarhus eller deres restaurant i Aalborg. Her kan du være sikker på at få en greasy burger fyldt med lækre råvarer, der helt sikkert vil få mundvandet til at løbe og kickstarte din appetit. Og selvfølgelig lækkert tilbehør, skønne shakes og god betjening i fede omgivelser til at toppe det hele op med.

Hos Grillen Burgerbar synes de, at en greasy burger er en nødvendighed her i livet. Derfor har de restauranter med overskuelige priser placeret forskellige steder her i landet.

Priserne er overskuelige. Grillen Burgerbar har et tilbud på en burgermenu bestående af burger, pommes frittes og en shake fra kun 89 kr. For studerende tilbydes altid 20 % studierabat.

Fra Aalborg til Århus

Den populære burgerkæde, Grillen Burgerbar, har taget København med storm, så det var til stor begejstring, da det blev meldt, at Grillen Burgerbar rykkede til Aalborg og Århus. De burgerelskerende nord- og midtjyder kunne nu endelig få fingre i deres grillen favoritter tæt på deres hjem.

Er det Grillen Burgerbars restaurant i Aalborg, der er tættest på dig, finder du restauranten tæt på Aalborgs havnefront, hvor du oplagt kan nyde en burgermenu på havepromenaden i sommeren. Er det derimod Grillen Burgerbars restaurant i Århus, som er mest oplagt at besøge for dig, så er det i hjertet af Århus C, at du finder restauranten.

Måske har du allerede en favorit?

Uanset om du besøger Grillen Burgerbars restauranter i Jylland eller i København, er menukortet det samme. Hvis du ikke har en favorit skal du ikke tøve med at komme alligevel, for Grillen har burgere, der passer til alle. Det er ligegyldigt, om det er til vegetarerne, osteelskerne eller dem, der skifter bøffen ud med kylling – Grillen Burgerbar sørger for, at alle burgere får lige meget grease, smag og kvalitet. Bøffen steges medium, men foretrækker du din bøf well-done, kan dette naturligvis også lade sig gøre, du skal blot informere om dette.

Trænger din burgermenu til lidt ekstra, kan du opgradere din menu med en af Grillen Burgerbars milkshake eller måske afslutte dit besøg med en softice med karamelsauce. Så har den friske nordjyske luft gjort dig burgersulten, kan du få stillet sulten både i deres restaurant i Aalborg og Århus.

Grillen Burgerbar satser på enkelthed og gennemskuelighed, og derfor er det også gjort nemt for dig, som kunde, at få overblik over udvalget af burgere og dermed finde frem til din favorit. Burgerne er nøje udvalgt og sammensat med mulighed for selv at tilvælge ekstra tilbehør for at pifte burgeren op. På den måde er der også stor frihed til selv at sammensætte din burger på lige præcis den måde, du foretrækker.

Hvis du vil være sikker på at få en plads på Grillens restaurant i Århus eller restauranten i Aalborg råder de til altid at booke bord på forhånd.

Grillen Burgerbars restauranter i Århus og Aalborg tilbyder desuden begge alle burgermenuerne som take away.