Business

En forrude skal skiftes ud, hvis den er så skadet, at den generer dit udsyn. Du bør altid udskifte din forrude i tide, da en beskadiget forrude kan genere dit udsyn. Sikkerhed er altid nummer et, når du kører bil.

Virksomhed

Carglass

Webside

https://www.carglass.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 14. juni

Udskift din forrude, når den er skadet

Det sker af og til, at der kommer et stenslag på forruden. Sker det, skal du holde øje med, om det bliver større eller udvikler sig til en revne. Forruden skal enten repareres hurtigst muligt eller udskiftes hurtigst muligt eller på et senere tidspunkt.

Sæt dig ind i reglerne for stenslag, slitage og revner på forruden. Selv ret ubetydelige skader på glasset kan udvikle sig til en potentiel risiko. Vil du gerne have ro i sindet med det samme, så få forruden repareret eller skiftet ud med det samme.

Hvornår skal en forrude udskiftes?

”En udskiftning af forruden bør i hvert fald ske, hvis der er en tydelig revne i ruden”, fortæller administrerende direktør for Carglass, Carina Bukkehave. ”Sådan en revne vil altid udvikle sig og blive længere over tid. Desuden skal du få skiftet ruden, hvis den er meget slidt og dermed vanskelig at se klart ud af”, fortsætter Carina Bukkehave.

”Du kan godt køre med et lille stenslag. Men udvikler det sig til en revne, der generer dit udsyn bør du få udskiftet ruden”, understreger Carina Bukkehave. ”Det er simpelthen et spørgsmål om sikkerhed”, slutter Carina Bukkehave.

Der er derfor flere gode grunde til, at du skal sørge for, at bilens forrude altid er intakt og klar.

Hvordan foregår en udskiftning af forruden?

Når bilens forrude skal udskiftes, så kan du enten køre til Carglass og få det ordnet, eller du kan bede om, at de kommer til dig. Det kan godt foregå på din adresse, hvis bare du er hjemme til at overdrage nøglerne.

Der kan være forskel på, hvad det koster at få foretaget en udskiftning af forruden. Det afhænger af bilens mærke og af, om det foregår på værkstedet eller på din adresse. Der kan også være forskel på, hvordan de enkelte forsikringsselskaber dækker skader på forruder.

Kontakt Carglass, og hør, hvilke muligheder og priser, der er gældende for netop din bil.