Annonce

Udvid horisonten: Mød nye bekendtskaber inden for dit erhverv

Som virksomhed er det uhyre vigtigt at have en finger på pulsen, så man er bekendt med nye begreber eller udviklingsmuligheder inden for virksomhedens felt. Ved deltagelse i erhvervsarrangementer er det lige netop muligt at holde sig opdateret, og måske samtidig møde nye bekendtskaber inden for sit erhverv.

Virksomhedsprofil 20. juli 2021

Når man arbejder i en virksomhed, er man sandsynligvis bekendt med sine konkurrenter fra andre virksomheder i samme felt. Man behøver ikke nødvendigvis at være i strid konkurrence med hinanden, for der er meget sparring og assistance at hente fra erhvervsfolk i samme branche.

I denne artikel findes der informationer vedrørende hvordan man, som virksomhed, kan udvide sin horisont.

Udforsk nye tiltag eller netværk enten fysisk eller online

Én måde at holde sig opdateret på, er, at abonnere på et erhvervsmagasin eller nyhedsbrev, der sørger for at sende materiale ud enten fysisk eller i indbakken på mail. Så får man en samlet oversigt over nye tiltag eller begreber, der kan være relevant for netop ens branche.

Derudover kan man dykke dybt ned i LinkedIns online netværk, og finde interessante personer at følge. På LinkedIn kan man både skabe forbindelser med erhvervspersoner og virksomheder, og det er let at finde sig et bredere netværk ved at udforske

Deltag i relevante arrangementer og skab erhvervsnetværk

Det er klart, at det er svært at komme ud og networke hvis man ikke har alverdens tid for hånden uden for arbejdstiden, men det er klart den bedste måde at skabe nye bekendtskaber på. Man kan eksempelvis skabe et erhvervsnetværk i Nordjylland ved at deltage i diverse arrangementer hos Erhverv Norddanmark.

Hos Erhverv Norddanmark mødes mange forskellige felter og interesser under det samme tag, og man kan deltage i alle slags arrangementer der både kan omhandle grøn omstilling, sundhed eller eksport.

Erhverv Norddanmark

Nyhavnsgade 2, 9000 Aalborg

Telefon:
98160600
E-mail:
info@erhvervnorddanmark.dk
Website:
https://www.erhvervnorddanmark.dk/
Annonceret indhold

Nyeste