Business

Streamingtjenester og e-bøger holder os underholdt, mens vi bevæger os rundt i verden.

Virksomhed

Bookmate

Webside

https://da.bookmate.com/

Annonce Virksomhedsprofil - 30. august

Underholdning på farten

En stor del af hverdagen er ofte at komme fra et sted til et andet. Om det er på arbejde, cafe eller besøg, så bruger man rigtigt lang tid på transport. For mange betyder det en tur med hovedtelefonerne på eller radioen tændt i bilen. Vi befinder os i en verden, hvor vi har mulighed for altid at have fingeren på pulsen via vores telefoner. Udover et væld af information, er de også spækket med underholdning. Streamingtjenester har gjort enorme pladesamlinger, bøger og film-biblioteker til allemandseje. Strømmen af underholdning er enorm og konstant.

Musik og film

Der findes et ocean af muligheder for at streame indhold lige ind i telefonen eller computeren. Streamingtjenester er blevet en fast del af mange menneskers dagligdag. Og der findes tjenester til alt slags indhold. Selv mange virksomheder er ved at lave, eller har lavet deres egne services. Det betyder også, man bliver nødt til at vælge, hvilke man synes er interessante. Det kan for eksempel være nok for de fleste at have én musiktjeneste, hvis man undersøger markedet og vælger den, der repræsenterer mest af det, man selv lytter til. Lidt anderledes er det med film og tv-serier. Der findes mange forskellige, hvor indholdet af dem varierer enormt, hvad end man er til reality, dokumentarer eller action. Her kan det ofte betale sig, hvis man har et stort forbrug af tv’et, at have et par tjenester, som indeholder det, man interesserer sig for.

Lydbøger og podcasts

En anden genre, som der er stor stigning indenfor, er lidt ‘tungere’ materiale som bøger og podcasts. Podcasts er relativt nemme at komme ind på, da de fleste telefoner, nye som gamle, ofte kommer med en podcast app. De fleste podcasts er også ofte reklame baserede, hvilket gør dem gratis at lytte til.

Der har også været en stor stigning i interessen for, at kunne læse og lytte til bøger på sin telefon. Her har man mulighed for hurtigt at finde en bog frem på sin telefon og starte, hvor man slap sidst uden problemer.

Leder du efter en streamingtjeneste til e-bøger og lydbøger?

Hvis du er på udkig efter en tjeneste, hvor du altid kan læse bøger eller lytte til e-bøger, er Bookmate en god tjeneste. De har et enorm udvalg af bøger fra både danske og udenlandske forfattere. Der er de bøger, du læser eller lytter til altid tilgængelige, om du er på nettet eller ej. På Bookmate kan du kan for eksempel læse eller lytte til Jakob Fuglsangs bog “Drømmen om regnbuestriberne og den gule trøje“.