Business

Der var engang, hvor en del af vinterklargøringen af bilen omfattede en undervognsbehandling – både i Aalborg og resten af landet. Men sådan er det ikke længere. For med stadig hyppigere skybrud og mere regn har bilen brug for undervognsbehandlingen hele året, hvis undervognen ikke skal ruste væk. Derfor er undervognsbehandling vigtigere end nogensinde før.

Virksomhed

Kjærsgaard Auto

Adresse

Håndværkervej 22, 9000 Aalborg

Telefon

98 13 71 00

Webside

https://dytdyt.com/

Annonce Virksomhedsprofil - 19. oktober

Undervognsbehandling i Aalborg – ikke længere kun til vinterkørsel

Den globale opvarmning griber ind de mest overraskende steder. Og ændrer på indgroede vaner.

F.eks. når det kommer til undervognsbehandling. Den slags var traditionelt noget, du fik gjort om efteråret som en del af vinterklargøringen af bilen. Så samtidig med at du fik sat vinterdæk på, fik du oftest også bestilt tid til en undervognsbehandling på det lokale PAVA center.

Sådan har det været med undervognsbehandling i mange år i Aalborg.

Men nu er det altså slut!

Vådere vejr gør undervognsbehandling nødvendig hele året

”For på grund af den globale opvarmning er mængden af nedbør steget herhjemme. Samtidig får vi hyppigere skybrud end før”, fortæller de hos Kjærgaard Auto, som tilbyder undervognsbehandling i Aalborg på deres eget PAVA center .

”Derfor er der ikke længere sæson for undervognsbehandling. Du skal beskytte undervognen hele året. For havner du i efterdønningerne efter et skybrud, ender du tit med at skulle køre gennem vandpytter, der er så store, at undervognen kommer i direkte kontakt med vandet. Eller får sprøjtet store vandmængder op i hulrummene under gennemkørslen”, forklarer medarbejderen på PAVA centret.

”Det er mindst lige så udfordrende for en ubehandlet undervogn, som at køre ud i snevejr og snesjap om vinteren”, slutter medarbejderen, inden han går i gang med at klargøre en næsten ny Citroën C3 til en undervognsbehandling.

Mildere vintervejr betyder ikke farvel til undervognsbehandling i Aalborg

Så det meget mildere vintervejr, som vi har været begavet med i Aalborg i de seneste 5-6 år, betyder altså ikke, at du kan droppe undervognsbehandlingen.

Nej, tværtimod. Den er vigtigere end nogensinde.

Det eneste du behøver at ændre, er tidspunktet på året, hvor du får undervognsbehandlet bilen. For der er ikke længere nogen grund til at vente til om efteråret. Du kan lige så godt få det gjort om foråret.

Her er der meget mindre run på det lokale PAVA center, fordi mange stadig ikke har forstået, at det ikke er vintervejret, de skal frygte.

Samtidig så holder en moderne PAVA-behandling nemt et helt år eller mere. Så der er alt mulig grund til at få undervognsbehandlet bilen uden for ”myldretiden”

Så få bestilt en undervognsbehandling i Aalborg allerede i dag – og kør trygt ud året rundt i det meget vådere danske vejr. Kontakt den autoriserede Citroén forhandler Kjærsgaard Auto i Nordjylland allerede i dag og book tid. Husk, at du hos Kjærsgaard Auto også finder et professionelt Citroen værksted , hvor de deres dygtige Citroén mekanikere står klar.