Business

Foråret er ankommet, og solens stråler begynder langsomt at lyse vores hverdag op igen. Efter en lang periode med nedbør, kulde og mørke har meget udendørs stået uberørt. Det gælder blandt andet vores udearealer som haven, terrassen og vores fliser. Derfor burde du vende blikket mod dine hængepartier udenfor, fordi der er flere fordele ved at arbejde udenfor.

Virksomhed

BoligTex Farver & Interiør

Adresse

Suderbovej 2, 9900 Frederikshavn

Telefon

98 42 12 00

E-mail

kundeservice@boligtex.dk

Webside

https://www.farveland-butikken.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 6. maj

Undgå at havearbejde ikke bliver en sur tjans

En fryd for øjet

Først og fremmest bliver vi alle mødt med en følelse af velvære, når vores omgivelser er pæne. Det gælder livet indenfor, men også livet udenfor. Tænk, hvis dit syn bliver mødt med en smuk og velplejet have, farverige blomster og rene fliser. Det giver en ubevidst glæde til hverdagen, hvis du føler, at dine omgivelser er smukke.

Udendørs arbejde

Dét at arbejde udenfor - specielt havearbejde- er bevist at have en afslappende effekt på menneskets sind. I en stresset hverdag kan det være en stor hjælp, at du får jord under neglene, og på den måde kan stresse ned. Derudover er det altid en god ide med frisk luft, hvilket man må sige at få, når man laver havearbejde. Tag hele familien i hånden, og planlæg en havedag, hvor i kan arbejde sammen uden unødvendige forstyrrelser.

Optimer arbejdet med gode produkter

De første spadestik kan være besværlige, når vi arbejder i haven for første gang efter vinterhalvåret. Derfor vil det være en god ide, at du får købt de rigtige produkter, så du kan gøre arbejdet lettere. Det kan eksempelvis være, når du skal rense dine fliser udenfor, som er blevet grimme, mørke og beskidte efter en lang periode med dårlige vejrforhold. Det bliver en hård omgang, hvis du kan fjerne skidtet med varm vand og knofedt. Sørg for, at du køber en god fliserens, og du kan fjerne selv den mest genstridige flisepest. På den måde kan du optimere din arbejdstid, når du køber gode skidtfjernede produkter.

Havearbejde behøver ikke altid at være en træls tjans, der bare skal overstås. Tjek vejrudsigten og vælg en dag med lidt sol, så i kan få det bedste ud af dagen. Det er en god ide at tage tage familien med ud i haven. Frisk luft og havearbejde er godt for sindet, og hvis du sørger at have de rigtige produkter, kan det hele føles let som en leg.