Business

Der er flere og flere, der oplever, at de får indbrud i deres hus, efter deres hus er sat til salg. Hvis du skal til at sætte dit hus til salg, skal du være opmærksom på netop dette.

Virksomhed

Bagger Låse & Alarm

Adresse

Ndr. Ringgade 70B, 4200 Slagelse

Telefon

58528565

E-mail

bagger@bagger-laase.dk

Webside

www.bagger-laase.dk

Annonce Virksomhedsprofil - 3. marts

Undgå indbrud ved hussalg

Med nogle forskellige tips kan du lettere undgå at få indbrud.

Gem dine værdifulde ting væk

Når der skal tages billeder af din bolig i forbindelse med dit boligsalg, så er det en rigtig god idé at gemme alle dine værdifulde og dyre ting væk. Indbrudstyvene følger nemlig også med i salgsannoncer, så det vil kun være med til at lokke dem, hvis det står fremme. Selvom du gerne vil vise den bedste side frem af din bolig, vil det være sikrest at gemme den slags ting væk.

Køb et pengeskab

Hvis du gerne vil have et sted at gemme dine ting væk, kunne det f.eks. være i et pengeskab. Det kan du også bruge, hvis du f.eks. tager på ferie eller er væk i længere tid. Når dine ting er gemt væk, er der ikke noget, der lokker tyven. Et pengeskab kan du f.eks. få hos Bagger Låse & Alarm A/S, DK’s største sikringscenter.

Mærk dine værdifulde ting

Det bliver mere og mere populært at tyverimærke sine ting. Det vil sige, at du mærker dine værdifulde ting med et mærket med din families navn på f.eks. Det kan du gøre på sådan nogle udsatte ting som f.eks. din computer, iPad, TV osv. Hvis du har nogle ting, hvor et mærkat ikke ville fungere så godt, som f.eks. et møbel, kan du bruge DNA-spray i stedet. Det er en spray, som kun politiet kan se med UV-lys.

Hvis du sørger for at mærke dine ting, vil en eventuel indbrudssag være langt lettere at opklare.

Læs mere her om indbrudssikring ved et hussalg.