Business

Borosilikatglas er et fantastisk materiale, der er resistent over for kemikalier og temperaturforskelle.

Virksomhed

Mirit Glas

Adresse

Harmonivej 1, 2730 Herlev

Telefon

+45 44 94 44 49

E-mail

post@mirit.dk

Webside

https://miritglas.com/dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 3. januar

Vælg borosilikatglas til industri og opnå større sikkerhed

Resistensen medvirker til, at borosilikatglas benyttes til mangt og meget, da det kan anvendes til alt fra skueglas og laboratorieudstyr til belysningsglas eller andet indenfor industri.

Borosilikatglas har en udvidelseskoefficient, som betyder, at glasset kan klare store temperaturforskelle, hvilket måske er årsagen til dets popularitet.

Disse egenskaber gør nemlig borosilikatglas temperatur og varme modstandsdygtig, hvilket skaber sikkerhed for dig, der arbejder indenfor industrien. Glassets høje kemiske resistens gør endvidere borosilikatglas oplagt at bruge i forbindelse med mange typer aggressive kemikalier, da det her er særdeles relevant som hærdet glas.

Hærdet glas til industri har mange navne

Borosilikatglas går også under navne som Pyrex, Simax, Tempax eller Duran. Hvis der er tale om plant borosilikatglas, kan det hærdede glas også kaldes Borofloat. Lad dig derfor ikke forvirre af de forskellige navne, hvis du er interesseret i produktet.

Borosilikatglas er noget ganske særligt indenfor industrien takket være glassets resistens over for høje temperaturforskelle samt dets holdbarhed over for aggressive kemikalier.

Disse egenskaber skyldes, at borosilikatglas har en unik korrosionsbestandighed og forbliver neutralt ved kontakt med endda meget aggressive kemikalier. Der er faktisk kun få kemikalier, der kan medføre mærkbar korrosion i glasoverfladen. Disse er: flussyre, koncentreret fosforsyre samt stærke kaustiske opløsninger ved høje temperaturer.

Benytter du i dit arbejde stærke kemikalier eller høj varme, og søger du efter hærdet glas til industri, så vil borosilikatglas være et ideelt produkt til dig.

Få borosilikatglas til industri fra professionelle

Hos virksomheder, der specialiserer sig i glas til industri, kan du få bearbejdet borosilikatglas på netop dén måde, som passer til dine behov. Dette gør det anbefalelsesværdigt at opsøge fagfolk, der er eksperter indenfor feltet.

Hos professionelle kan borosilikatglas nemt bearbejdes på følgende måde:

– Facon, huller og hak

– Kantbearbejdning

– Bøjning

– Sandblæsning

– UV-limning

– Maling

– Silketryk

– Termisk hærdning.

– Laminering

– Coatning

Er du nysgerrig på mulighederne med borosilikatglas for dig og dit firma, kan du med fordel tage kontakt til en fagperson for at blive klogere.

Da glasset primært anvendes til mere tekniske applikationer, findes det i flere tykkelser og varianter end almindeligt soda-limeglas. Du kan altså få den personlige løsning, som passer til netop din virksomhed i industrien, hvis du samarbejder med en professionel indenfor feltet.

Dette giver dig desuden den bedste sikkerhed for dine medarbejdere, da du kan vide dig sikker på, at borosilikatglasset effektivt værner imod både høj varme og kemikalier på arbejdspladsen.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------