Business

På trods af at stuen for det meste er dét rum i din lejlighed eller dit hus, der indeholder flest møbler, så er og bliver en lænestol det ultimative møbel.

Virksomhed

Daells-Bolighus

Webside

https://www.daells-bolighus.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 10. marts

Vælg den helt rigtige lænestol til dig og din stue

Det er sjældent, at en sofa er nok, især for dem, der virkelig har brug for maksimal afslapning efter en lang og stressende dag på jobbet. Mange køber en god lænestol og en matchende læselampe til. Som regel for at få en behagelig læseoplevelse med ryggen i en god position. En hvilestol er bedre for dem, der ønsker en placering foran fjernsynet.

Der findes rigtig mange forskellige lænestole, og det er vigtigt at få prøvet lidt forskellige af, da der er mange delte meninger om, hvad en god lænestol er. Giver den støtte i lænd og ryg, følger der fodskammel med, eller er den justérbar?

Dette skal du huske, når du køber lænestol

Inden du går ud og køber en lænestol, skal du overveje farve og forme. Det er en god idé at tage et billede af din stue, da der ofte ikke skal så meget til for at stolen virker malplaceret. Hvis du f.eks. i forvejen har en grå sofa og ønsker, at lænestolen passer godt i farven, så kan en forkert nuance grå hurtigt gå hen og ødelægge hele indtrykket. Kig derfor på billedet af din stue og sammenlign farverne og designet.

Nogle køber også en lænestol i en stærk farve for at skabe kontrast, f.eks. en lys stue med en grøn stol. Du kan også vælge at gå en mere sikker vej ved at købe en lænestol i sort læder, da læder går godt til det meste, om du har en farverig stue eller ej.

Derudover er det vigtigt, at forsøge at forestille sig, hvordan den udvalgte lænestol potentielt vil føles at sidde i. Og især efter sidde/ligge position i nogle timer. Den skal nok være god at sidde i til at starte med, for det er den designet til – men alle der har prøvet at sidde dårligt i en lænestol igennem en hel film, ved præcist hvor vigtigt det er at sikre sig siddekomforten over en længere tid.

Efter at du har købt stolen, så husk også på, om den kommer til at blive flyttet og rykket rundt på. Hvis det er tilfældet, så husk filtpuder, specielt hvis den er tung. Den skal helst kunne flyttes let på, især hvis du har gæster eller børn.