Business

De er at finde i ethvert hjem, og vi kan ikke forestille os en hverdag uden dem. De hårde hvidevarer er nemlig en vital del af vores hverdag, hvor de både sørger for rent tøj, hjælper med madlavningen og ikke mindst holder de vores madvarer friske.

Virksomhed

Hvidt & Frit Vesthimmerland

Adresse

Løgstørvej 20, 9600 Aars

Telefon

98624676

E-mail

vesthimmerland@hvidtogfrit.dk

Webside

https://hvidtogfritvesthimmerland.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 3. maj

Vedligehold dine hårde hvidevarer og spar penge

De forskellige maskiner kan hurtigt blive slidte, hvis du ikke holder dem ved lige. Ved at vedligeholde dine hårde hvidevarer kan du både spare penge og forlænge levetiden på dine maskiner.

I denne artikel kan du få gode råd til, hvordan du på bedst mulig måde kan vedligeholde dine hårde hvidevarer.

Manglende afkalkning kan skade maskinen

Kalk er en af de største syndere i forhold til din opvaskemaskine. Hvis din maskine er fuld af kalk, så vil kalken på varmelegemet gøre, at maskinen vil bruge unødvendig energi på at komme op på den ønskede temperatur. Du kan med fordel købe afkalkningsmidler, som let fjerner kalken i din maskine. Det er en mindre investering, som vil give dine hårde hvidevarer nyt liv.

Din vaskemaskine kræver også afkalkning, hvor du med fordel kan bruge afkalkningstabletter en gang om måneden. Det er en god idé at vaske ved høje temperaturer mindst en gang om måneden. Det varme vand kan nemlig være med til at løsne kalken uden nogen form for afkalkningsmiddel.

Rengør dine maskiner

Dine maskiner vil over tid samle alt fra madrester til støv alt efter, hvilken maskine der er tale om. Derfor er det vigtigt, at du en gang imellem sørger for at gøre dem rene. I din vaskemaskine vil der blandt andet samle sig forskellige materialer i trevlesien, hvilket også betyder, at du skal tømme sien flere gange om året. Sien fanger alt fra mønter til trevler, som ikke skal flyde rundt i din maskine. Med en ren trevlesi vil der være et bedre vandtilløb, hvilket kan forlænge levetiden på din maskine.

Generelt kræver alle de hårde hvidevarer, at du en gang imellem sørger for at gøre dem rene. Ligegyldigt om der er tale om din fryser eller din tørretumbler, så skal du både afrime din fryser flere gange om året, og skal rense fnugfilteret i din tørretumbler efter hver vask. Du vil bruge unødvendig energi, hvis dine forskellige maskiner ikke er vedligeholdte eller rengjorte.

Leder du efter nye hårde hvidevarer?

Leder du efter et nyt fryseskab eller en ny tørretumbler? Så finder du et stort udvalg af forskellige hårde hvidevarer hos Hvidt og Frit Vesthimmerland. Med stor ekspertise inden for alle former for hårde hvidevarer, får du den mest optimale rådgivning, når du skal købe din næste opvaskemaskine eller lignende.