Business

At købe Skittles i Danmark er lidt ligesom at finde rav - man skal lede længe (og bredt) for at finde det, men når man så får øje på det, lyser det op i mængden.

Virksomhed

Online-kiosken.dk

Adresse

Jernbanegade 26 st, 5000 Odense C

Telefon

77 34 85 81

E-mail

support@online-kiosken.dk

Webside

https://www.online-kiosken.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 24. januar

Vidste du det: Sjove facts om Skittles

Skittles er amerikansk slik, som efterhånden har fået en del følgere herhjemme. Dog er det langt fra alle kiosker og supermarkeder, der tilbyder det. Køb sour Skittles online for at være sikker på ikke at gå forgæves - det samme gælder også for andre udenlandske goder som eksempelvis khalil mamoon vandpiber.

Men hvor meget ved du egentlig om Skittles? Vi har samlet en række sjove facts om Skittles, du kan blære dig med, næste gang dig og dine venner deler en pose af søde (eller sure!) slik.

Der er altid flest gule Skittles i en pose

Selvom ingen er helt sikre på hvorfor, er der altid flest gule Skittles i en pose. Du kan selv tjekke, næste gang du åbner en pose - tøm posens indhold og tæl de forskellige farver, og det vil hurtigt gå op for dig, at der er flest gule. Og det vil der med sandsynlighed også være i den næste pose, og posen efter den og så videre.

Et lille mysterium, som vi måske aldrig får svar på.

Skittles er oprindeligt Engelsk

Når du tænker Skittles, tænker du sikkert USA. Men faktisk blev Skittles opfundet i England i 1974. Skittles blev først introduceret i USA i 1979, og i 1982 begyndte produktionen i USA. Og selvom det oprindeligt er Engelsk, så er Skittles det andet mest solgte ‘chewy’ slik i USA - kun overgået af Starburst, hvis danske pendant må være Maoam.

Skittles skulle have været… M&M’s!

Skittles oprindelseshistorie er ikke helt uinteressant. For det hele startede i 1980, hvor Skittles-fabrikken forsøgte at stjæle opskriften på M&M’s. De stjal dog den forkerte, og resultatet blev i stedet Skittles.

Skittles smager forskelligt fra land til land

Skittles kan smage forskelligt fra land til land, og smagsvarianterne afhænger af, hvor i verden du befinder dig. En pose Original Skittles købt i Taiwan smager altså ikke nødvendigvis af det samme som en pose Original Skittles købt i Danmark.

De er et af de mest likede brands på Facebook

Skittles var blandt de første til virkelig at satse på markedsføring på sociale medier, og det har båret frugt. Deres side har i dag mere end 25 millioner likes på Facebook.