Business

Et hus er mere end en ting. Det er et hjem, et visuelt udtryk, et sted man hurtigt får en tilknytning til.

Virksomhed

Komproment.dk

Annonce Virksomhedsprofil - 22. juni

Vil du have en flot facade, som holder? Så skal du vælge en skifer facade

Netop derfor er det vigtigt, at det sender de rigtige signaler til omgivelserne, uanset om det er i privaten eller til erhvervsmål.

Vil du have en smuk facade på huset? En skifer facade er et naturlig og æstetisk valg, som samtidig sikrer huset en lang levetid. Der er nemlig mange fordele ved at vælge en skifer facade.

Få et diffusionsåbent undertag til dit hus

Er det blevet tid til at lægge nyt tag på huset? Når toppen på huset skal skiftes, må du samtidig overveje, hvilket undertag du har brug for. Et diffusionsåbent undertag er et populært valg, når husejere i hele landet skal have et tæt undertag, som forebygger fygesne, regnbyger og kolde vinde.

Har du gjort dig mange overvejelser om, hvad du skal vælge? Et diffusionsåbent undertag kan både lægges af plader, så du får et fast undertag, eller af en let undertagsdug.

Uanset, hvilken løsning du vælger, får du med et diffusionsåbent undertag en løsning, som ikke kræver ventilation i selve tagkonstruktionen. Netop det har gjort denne type tag til et eftertragtet valg hos husejerne.

Oplev de mange fordele ved en skifer facade

Det er en stor beslutning at vælge, hvilken facade huset skal beklædes med. Drømmer du om rustikke brædder eller en holdbar løsning? Der er mange fordele ved at vælge en skifer facade. Her får du en holdbar løsning, du kan have glæde af i mange år, for skifer er et stærkt materiale med en lang levetid.

Kender du de mange fordele ved at vælge en skifer facade? Når du vælger en skifer facade, får du glæde af de mange positive fordele, der følger med.

Når du vælger en skifer facade får du:

En holdbarhed på op til 100 år

En vedligeholdelsesfri facade

En klimavenlig løsning

Et naturprodukt under spor af skadelige stoffer

Et moderne og lækkert valg, som passer til alle huse

Få en facade, som passer godt på miljøet

En skifer facade er et smuk valg, som passer til de alle hustyper og byggerier. Tænker du ofte på, hvordan du kan passe på miljøet? En skifer facade er ikke kun et smukt valg, som passer til alle hustyper og byggerier. Det er også et klimavenligt materiale, som ikke belaster miljøet, for skifer er et naturligt produkt.

Derfor kan du med god samvittighed vælge en skifer facade, når du vil beklæde dit hus.