Business

Du har sikkert allerede hørt om eller set bådene i aktion. De lynhurtige rib både, som suser over bølgerne og sætter gang i Limfjorden.

Virksomhed

Fireflyes.dk

Adresse

Sundby brygge 3, 1. sal, 9400 Nørresundby

Telefon

+45 22 54 21 00

Webside

https://fireflyes.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 16. april

Vil du også gerne prøve rib sejlads i Aalborg?

Med rib sejlads i Aalborg kan du skabe en uforglemmelig polterabend eller udflugt med kollegerne, alt imens adrenalinen pumper rundt i kroppen. Prøv rib sejlads i Aalborg og Nordjylland, hvis du tør.

Hvad kan du forvente, hvis du booker rib sejlads i Aalborg?

Du kan først og fremmest forvente at få en på opleveren, hvis du prøver kræfter med rib sejlads i Aalborg. Det går pænt stærkt, når de to motorer med 350 hestekræfter skubber båden frem gennem bølgerne. Kan du godt lide adrenalin-kick og fart over feltet, er rib sejlads lige noget for dig.

Står du for at arrangere en polterabend eller den årlige sommerfest med kollegerne, ligger det lige for at tage initiativ til, at I skal ud at sejle på bølgen blå i den super hurtige rib båd. Det er en vild oplevelse, som I får sammen på Limfjorden, og der bliver masser at snakke om efterfølgende.

Rib sejlads i Aalborg - hvordan forholder det sig med sikkerheden?

Fireflyes, som står bag rib bådturene, har styr på alt, hvad der har med sikkerhed at gøre. For det første er båden, som bliver anvendt til rib sejlads i Aalborg, godkendt af Søfartsstyrelsen og følger alle de sikkerhedsforanstaltninger, der er inden for sejlads. For det andet skal alle ombord være iklædt godkendte redningsveste og lægge øre til en præcis, men kort introduktion til gældende sikkerhedsinstrukser, inden rib båden lægger fra land.

Du kan være helt sikker på, at du er i trygge og professionelle hænder hos Fireflyes, når du træder ombord på rib båden. Er vindforholdene for dårlige, sejler rib båden ingen steder. Ruten bliver lagt om, hvis der er mulighed for det. Ellers kan Fireflyes se sig nødsaget til at aflyse rib sejladsen i Aalborg, hvis det ikke er sikkert at sejle ud. Det sker dog kun sjældent.

Maksimum 11 gæster ombord på båden

Båden, der bliver brugt til rib sejlads i Aalborg, kan have 11 gæster med ombord. Vil du gerne have flere med til dit arrangement, kan der dog også findes en løsning på det. Fireflyes kan hive flere både ind, og ellers er det også en mulighed, at I bliver sejlet ud ad flere omgange. Én ting kan du være sikker på: Fireflyes vil gøre alt, hvad de kan, for at du kan få arrangeret præcis den rib sejlads i Aalborg, som du gerne vil.