Business

Aalborg er en stor by, der tager ansvar. Dette ses blandt andet hos virksomhederne, der i høj grad udvikler sig med tiden.

Virksomhed

Schur

Adresse

J.W. Schurs Ve 1, 8700 Horsens

Telefon

(+45) 7627 2727

Webside

https://www.schur.com/da

Annonce Virksomhedsprofil - 30. april

Virksomhedsejere i Aalborg: Hvem vil have en mere bæredygtig virksomhed?

Lige nu er bæredygtighed et emne, der er sat fokus på – og dette må virksomhederne i Aalborg naturligvis også udvikle sig mod. Bæredygtighed er i virkeligheden noget, vi alle skal stræbe mere efter i hverdagen. Som virksomhedsejer synes du måske, det kan være svært det der med bæredygtighed. For hvad kan du egentlig gøre for, at din virksomhed bidrager til et mere bæredygtigt samfund? Herunder kan du læse mere om, hvad virksomheder blandt andet kan gøre for at bidrage til endnu mere bæredygtighed. Måske kan du bruge nogle af punkterne i din egen virksomhed, eller måske kan du bruge det som inspiration og motivation til selv at arbejde mod en mere bæredygtig virksomhed på andre måder.

Bæredygtighed hele vejen rundt

Når vi taler om bæredygtighed, er det ikke kun slutproduktet, som dine kunder ser, der skal se bæredygtigt ud. Det er også hele processen, der leder til slutproduktet, der skal være bæredygtigt. Det betyder, at du skal tænke bæredygtighed lige så meget ind i produktionen, som du skal i marketingafdelingen. Det betyder, at du skal tænke lige så meget over, hvilke maskiner du bruger i produktionen, som du skal tænke over, hvordan den færdige vare er pakket ind.

Det første skridt; emballagen

Hvis du vil skabe en mere bæredygtig virksomhed med et mere bæredygtigt produkt, kan du starte med at tænke over, hvordan kunden modtager dine produkter. Hvordan er emballagen? Emballage er en stor del af produktet, og i dag kan emballagen være en del af en større marketingindsats. En mere miljøvenlig emballage sender et signal om, at virksomheden tænker mere bæredygtigt. Læs her om forskellige typer af emballage. Måske kan du optimere den emballage, I bruger i din virksomhed, så den bliver mere miljøvenlig, og produktet bliver mere bæredygtigt.

Bæredygtighed er andet end miljøvenlighed

Bæredygtighed handler om mange forskellige ting. Det handler altså ikke blot om at skåne klimaet og miljøet. Bæredygtighed handler også om at skabe en arbejdsplads, der er god at være på; et sted, hvor der er plads til alle. Du kan derfor også fokusere på andre områder end miljøvenlighed alene. Du kan fokusere på ligestilling på arbejdspladsen og meget andet, der kan gøre, at din virksomhed bidrager til et bedre samfund.

Kan der effektiviseres?

Måske skal du også se på, om der er noget, der kan effektiviseres. Hvis du kan effektivisere noget i virksomheden, så der bliver brugt mindre el, mindre olie eller mindre materiale generelt, vil du højst sandsynligt være på vej mod en mere bæredygtig virksomhed. Du kan gennemgå de forskellige processer for at se, om der kan spares på nogle ressourcer, uden det går ud over medarbejderne.