Business

Næsten uanset hvor man er og hvad man laver, kan man have stor gavn af en god cykel

Virksomhed

Østervrå Motor & Cykelcenter

Adresse

Hjørringvej 408, 9750 Østervrå

Telefon

98 95 12 16

E-mail

buchhave@besked.tdcadsl.dk

Webside

https://www.98951216.dk/

Annonce Virksomhedsprofil - 25. februar

Vores cykel gør hverdagen bedre

Cyklen er alsidig. Transport, fragt, hygge og motion kan alt sammen gøres på en cykel. Og det eneste der stopper dig på cyklen er dig selv. Hvor man end cykler hen, så gavner det at cykle. Både i at man kommer hurtigere frem til destinationen, men man bliver også lige luftet igennem. Og så må man aldrig glemme motionen som er indblandet. Hvad end du bruger cyklen til transport, motion eller sjov, så findes der et udvalg af cykler, der kan tilfredsstille både den almene forbruger og den engagerede atlet.

Rundt i alt slags vejr

Ja selvfølgeligt er det sjovest at bevæge sig rundt i tørvejr, det gælder jo alt slags transport. Men der er ikke noget der slå en hyggelig cykeltur i efterårets charme, sommersolen eller den rå og sprøde vintermorgen. Det er skønt at komme ud og opleve, og man kommer bare lidt længere rundt på sin cykel. Og om du er landevejsrytter, mountainbiker eller byracer, så kræver det at du har en cykel du kan stole på. Man behøver ikke engang lede længe. Det er ikke svært at finde en masser cykler til salg online.

Begynder det at knibe lidt med bakkerne, eller cykler du bare rigtigt langt hver dag, er salg af el cykler voksende. Så går det lige stærkt hele tiden, uden det koster alt for mange kræfter. Det er også muligt at justere hvor meget ‘hjælp’ man får, så man stadig kan beholde motions elementet, uden at bekymre sig om at cykelturen til og fra arbejde altid synes at gå op af bakke.

Spørg om hjælp

Ja der findes et kæmpe udvalg af cykler, og det kan hurtigt være en jungle at kæmpe sig igennem. Hvor mange gear, city eller racer? Hvad er en hybrid cykel til? Jo man undrer sig. Heldigvis er der altid hjælp at hente hvis man går ind til cykelhandleren. Hvis der er nogen der ved noget om cykler, så er det jo dem.