Nordjysk Madfestival, med over 70 forskellige arrangementer fordelt på 11 dage, skydes i gang torsdag 24. august.
Mad & Drikke

Smag på alt det bedste, Aalborg har at byde på

Nordjysk Madfestival byder på et væld af spændende madoplevelser, herunder en anderledes form for byvandring

27. august 2023 kl. 19:02
Opdateret 28. august 2023 kl. 08:41

Nu er det næsten blevet tid til en af sommerens sidste og lidt anderledes festivaler, nemlig Nordjysk Madfestival, der startede torsdag 24. august og løber frem til søndag 3. september.

Blandt det enorme væld af kulinariske og kulturelle oplevelser, som festivalens program er spækket med, er blandt andet en unik mulighed for at smage på det bedste af Aalborg; både i bogstavelig og overført forstand.

Du kender sikkert til konceptet pubcrawl, hvor en gruppe slæber sig afsted fra den ene bar til den næste, for at smage den samme fadøl 10 forskellige steder, alt imens gruppen bliver mindre i takt med at promillen bliver højere.

Nu introducerer Nordjyske Madfestival så: Foodcrawl.

Her er der lagt op til en anderledes madoplevelse, hvor det kulinariske bliver kombineret med en guidet tur gennem Aalborgs historiske og kulturelle hjørnesten.

Her kommer du på en rejse rundt i byens charmerende gader, forbi de skjulte perler, samtidig med at du smager dig igennem lækkerier fra udvalgte steder i byen.

Denne lækre og lidt anderledes byvandring finder sted torsdag 31. august, hvor du kan vælge mellem fire forskellige tidspunkter: klokken 13-15, klokken 15-17, klokken 17-19 og klokken 19-21.

Sommer i Nordjylland

Er du på udkig efter seværdigheder i Nordjylland, er du kommet til det helt rigtige sted. Her finder du et hav af oplevelser i Nordjylland med alt fra aktiviteter, naturoplevelser og feriemuligheder til udflugter og turistattraktioner i det nordjyske. Lad dig inspirere til en dansk sommer og ferie i Nordjylland med aktiviteter for hele familien.